Annonce

UPDATE 02/11. De bibliotheek blijft open, maar met voorzorgen. Hier kan je alle afspraken nalezen. Klik hier voor informatie over onze boekendienst aan huis en hier om te lezen hoe je boeken reserveert om af te halen. Lockdowntips: leen gratis e-boeken bij de bib via het platform cloudLibrary of pik een webinar of podcast mee. 

Commencer immédiatement

Activiteiten

Film

De Filmclub 9+: Wallay - GEANNULEERD

Quand
vrijdag 11 december 2020
Prix
€ 1,0

De onhandelbare Ady wordt door zijn vader een zomer lang naar zijn oom Amadou in Burkina Faso gestuurd. Hij wordt er allesbehalve hartelijk ontvangen. Tot Ady, die zich liefst onder z’n hippe koptelefoon verschuilt, ontdekt dat er altijd mensen zijn die je kan vertrouwen. Vooral zijn grootmoeder en het leuke meisje Yéli slaan barstjes in zijn eigenwijze pantser. Wallay (wat "ik zweer het je" ...

Cursus of workshop

Bijeenkomst Kinder- en Jeugdjury + ontbijt

Quand
donderdag 31 december 2020
Prix
Free

Tweede bijeenkomst van de Stadense Kinder- en Jeugdjury. Te bespreken boeken en concreet tijdstip worden intern gecommuniceerd.

Film

De Filmclub 3+: Zibilla staat op haar strepen

Quand
vrijdag 8 januari 2021
Prix
€ 1,0

In Boomhoog verdwaalt een giraf in het bos en moet hij beroep doen op de andere dieren om zijn ouders terug te vinden. De winter staat voor de deur in Race tegen de winter en alle bosbewoners maken zich klaar voor de koude. En Zibilla staat op haar strepen toont dat zelfs kuddedieren zich soms alleen voelen. Samen kunnen we alles aan! Dat is de boodschap van deze charmante kortfilmcompilatie.

Dernières acquisitions