Leesclubs

Vind je het jammer om een gelezen boek meteen weg te leggen? Wil je meer uit een boek halen en jouw leeservaringen en ideeën delen met anderen?

Dan zijn onze leesclubs iets voor jou! Bel ons of stuur een mailtje naar ann.busquart@staden.be voor alle praktische informatie. 

Join the (lees)club

Vijf keer per seizoen (september tot juni) verzamelen we op dinsdagavond in de (hoofd)bibliotheek en gaan we in gesprek over een gelezen boek. Zo ontdek je nieuwe invalshoeken, en verrassende meningen. 

De bijeenkomsten worden geleid door bibliotheekmedewerker Ann.

Iedereen kan gratis deelnemen. 

Na elke bijeenkomst krijg je meteen het volgende boek mee naar huis, zodat je genoeg tijd hebt om het uit te lezen.

We maken er telkens een gezellige avond van, met een hapje en een drankje.  

Meer info of meteen inschrijven voor de volgende bijeenkomst? Contacteer ons dan met een mailtje naar ann.busquart@staden.be.

NIEUW! thrillerclub

Dit seizoen starten we voor het eerst met een aparte thrillerclub. We lezen psychologische thrillers die naast spanning vooral maatschappelijke en actuele zaken aankaarten en veroordelen en deze met de nodige toegevoegde fantasie van de auteur iets meer bespreekbaar maken.

Join us! Iedereen is welkom. We starten met Vel over been van Stephen King, op dinsdagavond 7 oktober, van 20.00 tot (ongeveer) 22.00 uur in de hoofdbibliotheek in Staden (als de omstandigheden het toelaten...). 

Het te lezen boek haal je gratis af aan de balie in de hoofdbibliotheek. 

Meer info bij ann.busquart@staden.be of ivanderhaeghe@hotmail.be

Hopelijk tot gauw!

Seizoen 2020-2021

Het seizoen 2020-2021 bouwen we op rond het thema reizen. We lezen buitenlandse auteurs en pikken ondertussen ook wat mee over andere culturen. Alle continenten en verschillende genres komen aan bod. Alle data zijn onder voorbehoud van coronamaatregelen. 

Data